Начало / Uncategorized / Във връзка с великденските празници се променя движението в района на пл. „Александър Невски“

Във връзка с великденските празници се променя движението в района на пл. „Александър Невски“

Столична община въвежда временна организация на движението на пл. „Св. Александър Невски“ във връзка с честванията за Възкресение Христово, съобщиха от пресцентъра на общината.  

От 8:00 часа на 4 май до приключване на мероприятието на 5 май се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на: пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „Оборище“ в участъка между пл. „Св. Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“; по ул. „Дунав“ в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „11-и август“ в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“; ул. „15-и ноември“. 

От 18:00 часа на 4 май до приключване на мероприятието на 5 май се забранява влизането на пътни превозни средства по: пл. „Св. Александър Невски“; ул. „Оборище“ в участъка между пл. „Св. Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“; ул. „Дунав“ в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „11-и август“ в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „15-и ноември”.

За Ангел Карадаков

Виж още

Днес е съборът на Доростолските мъченици

Днес отбелязваме Събор на светите Доростолски мъченици. Празникът се отбеляза от 2016 г. насам по ...