Начало / Uncategorized / Безплатни очни прегледи при храм „Св. Адрей Първозвани“

Безплатни очни прегледи при храм „Св. Адрей Първозвани“

На 11 ноември в сградата на неделното училище при столичния храм „Св. Андрей Първозвани“ ще бъдат извършени безплатни очни прегледи. 

Инициативата „Ела и виж“ се организира от Сдружение за социални и културни инициативи и храм „Св. Андрей Първозвани“ с безвъзмездното съдействие на специалисти от водеща оптика в столицата ни. По време на прегледа ще бъде определен диоптъра, както и изработката на очила – рамки и стъкла. Тестването ще се извършва от оптометристи със съвременна апаратура. Селекцията на рамки и очила е ограничена до това да осигурят комфорт и добро зрение. Инициативата е безплатна и се отнася само за хора с ограничени финансови възможности, които не могат да си позволят тази услуга. Организаторите не изискват удостоверяване за социално положение, а разчитат на самопреценката на всеки един, който се нуждае от преглед.

Датата на прегледа е 11 ноември от 16-18 часа, а адреса на храма е ул. „Опълченска“ 112. Телефон за записване: 0895 470304 и 0878 749997 (между 8-9:30 часа и 18:30-19 часа). За следващите дати за очни прегледи следете фейсбук страницата на ССКИ

За Ангел Карадаков

Виж още

Семинар за дигитализацията на църковното историческо наследство

На 20 май 2024 г. от 13.00 ч. в зала 8 на Богословския факултет ще ...