Начало / Uncategorized / В подкаста тази седмица: „Душо, яж, пий и се весели“, но и защо трябва да помислим за спасението си

В подкаста тази седмица: „Душо, яж, пий и се весели“, но и защо трябва да помислим за спасението си

На празника Въведение Богородично ви предлагаме новия 6 епизод от сезон 3 на подкаста „Духовни полета“ на сайта „Добротолюбие“.

В този брой Ангел Карадаков, доц. д-р Костадин Нушев и Елена Дюлгерова говорят върху евангелското четиво от последната неделя, което разказва за един неразумен богаташ, който казва на душата си да яде, пие и да се весели и да бъде спокойна, но Господ го пита какво ще направи той, когато нощес му бъде взета душата.

Във втората част на разговора е поместена темата за Деня на християнското семейство и на православната християнска учаща се младеж. Как се възпитава днес детето и защо е необходимо да има религиозно образование, ще може да разберете в подкаста.

Подкастът може да слушате в сайта „Добротолюбие“, страницата ни във Facebook, Spotify, Google Podcasts, RadioPublic както и в ефира на епархийското радио на Софийска св. митрополия – „Епархийски глас“. Всеки понеделник, сряда и петък от 10:30 часа.

Приятно слушане!

 

За Ангел Карадаков

Виж още

Със заупокойна литургия и с панихида беше почетена паметта на българския екзарх Йосиф

Тази година се навършват 183 години от рождението и 109 години от кончината на приснопаметния ...