Начало / Uncategorized / В подкаста тази седмица: Православният отговор на домашното насилие

В подкаста тази седмица: Православният отговор на домашното насилие

Уважаеми слушатели, в новия епизод на подкаста на сайта „Добротолюбие “ – „Духовни полета“, Ангел Карадаков, доц. д-р Костадин Нушев и Елена Дюлгерова разсъждават по две теми.

Първата е свързана с евангелското четиво от тази неделя, разказващо притчата за сеяча. Как да съхраним словото Божие, да обновим духовния си живот и да се преборим с плевелите и тръните на страстите ще чуете в първата част на подкаста.

Втората тема е свързана с домашното насилие и жертвите му. За психическия, физическия и сексуалния тормоз в дома, както и на работното място, както и за православния, християнски отговор на агресията, ще чуете в подкаста. Ако вие сте били или все още сте жертва на домашно насилие може да се обадите на горещите телефони: 0800 1 8676 и 02981 76 86.

Подкастът може да слушате в сайта „Добротолюбие“, страницата ни във Facebook, YouTube, Spotify, Google Podcasts, RadioPublic както и в ефира на епархийското радио на Софийска св. митрополия – „Епархийски глас“. Всеки понеделник, сряда и петък от 10:30 часа.

 

За Ангел Карадаков

Виж още

Семинар за дигитализацията на църковното историческо наследство

На 20 май 2024 г. от 13.00 ч. в зала 8 на Богословския факултет ще ...