Начало / Uncategorized / Неврокопска св. митрополия организира свещенически коференции от 28 февруари до 2 март

Неврокопска св. митрополия организира свещенически коференции от 28 февруари до 2 март

Неврокопска св. митрополия оповести график на свещеническите конференции, които ще се състоят в епархията в периода 28 февруари – 2 март.

Свещеническите конференции се свикват регулярно, като на тях се обсъждат и се поставят въпроси от църковния живот в епархиите на БПЦ-БП, както и проблеми, с които се сбълскват свещениците. На такива конференции се оповестяват към свещенството окръжни послания на епархийския архиерей, както и решения на епархийски съвет към епархията. 

Графикът на конференциите е слединят: 

Гоцеделчевска духовна околия – 28 февруари (понеделник) в сградата на Неврокопска света митрополия от 10:30 часа.

Разложка духовна околия – 28 февруари (понеделник) в храм св. Троица, гр. Банско. От 16:00 часа ще се отслужи вечерня с молебен канон към св. Богородица, след което ще започне конференцията.

Благоевградска духовна околия – 1 март (вторник) в храм „Св. Въведение Богородично“, гр. Благоевград. От 11:00 часа ще се отслужи молебен канон към св. Богородица, след което ще започне конференцията.

Санданска духовна околия – 1 март (вторник) в храм „Св. Георги“, гр. Сандански. От 16:00 часа ще се отслужи вечерня с молебен канон към св. Богородица, след което ще започне конференцията.

Петричка духовна околия – 2 март (сряда) в храм „Св. Успение Богородично“, гр. Петрич. От 16:00 часа ще се отслужи вечерня с молебен канон към св. Богородица, след което ще започне конференцията.

За Ангел Карадаков

Виж още

Първа копка за строителство на нов храм в с. Лебница

Първа копка за изграждането на нов храм в с. Лебница, Санданска духовна околия, бе направена ...