Начало / Uncategorized / За предстоящите празници – Три детски православни книжки

За предстоящите празници – Три детски православни книжки

За малките читатели предлагаме 3 книжки в комплект за подарък за предстоящите празници. Чрез страниците на „Шепи пълни с добрина“ каним децата на едно незабравимо пътешествие.

Ръка за ръка те могат да посетят замъка на Суетата; града на Цветята; да получат съвет от мъдрите слънчогледи; да изживеят чудото на Рождество Христово заедно с малката Клара; да се запознаят с Хитър Петър и неговата невеста.

Чрез книжката „Възкресна радост в детските сърца“ малките читатели ще станат участници във всички важни епизоди от живота на Господ Иисус Христос – Рождения Му ден; Кръщение Господне; чудесата и проповедите на Господ; разпятие Христово; Възкресение Христово; Възнесение Христово.

Книжката „Рождествен поздрав за децата на България“ е специален поздрав за децата за светлия празник на Рождество Христово. В разкази са описани случки, в които стават чудеса на този чуден празник. И в трите книжки са събрани детски разкази и стихотворения. Основен призив в тях е да предадем нататък мъничко добро и вярата към Бога в сърцето ни никога да не угасва.

За контакти можете да се свържете с авторката на електронен адрес: tcveti_val@abv.bg

 

За Ангел Карадаков

Виж още

„Първом търсете Църството Божие“ – тема в седмичния подкаст на сайта „Добротолюбие“

Уважаеми сушатели, в брй 34 на подкаста „Духовни полета“ Ангел Карадаков, доц. д-р Костадин Нушев ...