Начало / Uncategorized / Благотворителен концерт в прослава на Майката Божия ще се състои в Царево

Благотворителен концерт в прослава на Майката Божия ще се състои в Царево

На 15-ти август, когато се чества един от най‐големите от християнските празници, посветени на Божията майка – Успение Богородично, на брега на морето и пред силуета на двеста годишния православен каменен Храм „Успение на Пресвета Богородица“ ще се състои благотворителен концерт. 

Фондация „Нашият дом е България“, с домакинството и подкрепата на Община Царево, поднася благотворителен концерт край морето „Пристан на спасение“ – по случай Успение Богородично и прослава на Пресвета Богородица и Приснодева Мария.

„Нетърпеливи сме да отправим към необятната морска шир нашите молитви към Пресветата Божия Майка, от най-голямата морска сцена на българското южнo Черноморие. В програмата на концерта край морето сме предвидили изпълнения на известни православни песнопения, класически инструментални пиеси, рецитал на слово от Свещеното Писание, в съпровод от класическа музика, художествен прочит на емблематична поезия, посветена на морето и България“, пишат организаторите.

Участват:

Невена Цонева
Янко Лозанов
Пламен Бейков
Пламен Пламенов Мирянов
Галина Димитрова
Струнен оркестър „Кварто“

Заповядайте на 15-ти август (неделя), 20:00 ч. Морска сцена – Царево

Вход свободен!

За Ангел Карадаков

Виж още

Богослуженията през Страстната седмица обяви православната ни църква „Св. Константин и св. Елена” в Кент, Великобритания

Богослуженията през Страстната седмица обяви Българската православна църква „Св. Константин и св. Елена” в Кент, ...