Начало / Коронавирус / Атинският архиепископ Йероним бе изписан от болница, където бе хоспитализиран заради Covid-19

Атинският архиепископ Йероним бе изписан от болница, където бе хоспитализиран заради Covid-19

Атинският архиепикоп Йероним бе изписан вчера от боницата „Евангелизмос“ в Атина, където се лекува от причинената от Covid-19 инфекция, съобщава гръцкия сайт Romfea

След като е бил прегледан от лекарите било установено, че здравословното му състояние е добро и той може да напусне болницата. В същата болница бе лекуван и Албанският архиепископ Анастасий, който също в момента е на домашно лечение. 

Припомняме, че архиепископ Йероним бе хоспитализиран на 19 ноември, след като бе установено, че има положителен тест за коронавирус. След като напусна болницата архиепископът остава на домашно лечение и под лекарско наблюдение. Архиепископ Йероним благодари на медицинския персонал и всички медици, които са положили грижи за него и които работят за спасяването на много други човешки животи. Той също така е и благодарен на онези, които са се молили за здравето му. 

Архиепископ Йероним моли и всички православни християни да спазвате предписаните мерки от здравните власти и изрази надежда за бързото преминаване през кризата. 

За Ангел Карадаков

Виж още

Нова книга с богословски изследвания по Християнска етика на проф. д-р Иван Панчовски излезе от печат

Нова книга с богословски изследвания по Християнска етика на проф. д-р Иван Панчовски излезе от ...