Начало / Новини / Митрополитският храм във Видин с безплатна занималня за деца

Митрополитският храм във Видин с безплатна занималня за деца

С благословението на Негово Високопреосвещенство Видински Митрополит Даниил, Неделното училище към храм „Св. Николай Мирликийски Чудотворец“, гр. Видин, организира Лятна православна занималня за деца от 7 до 14 годишна възраст.

Занималнята ще се провежда при спазване на въведените противоепидемични мерки. Предвижда се лятната занималня да протича в седемдневни смени. Първа смяна е в периода 20-26 юли 2020 г.

Заниманията ще са целодневни от 8:00 до 17:30 часа . Програмата ще включва участие на децата в утринното и вечерното богослужение в храма; беседи върху православната вяра, занимания по театрално и куклено изкуство, рисуване и ръчен труд, разучаване на песнопения, занимателни и спортни игри.

Предвижда се дневно меню от сутрешна закуска, обяд и следобедна закуска. В седемдневния период на занималнята е предвидена еднодневна екскурзия.

Лятната православна занималня е безплатна за участниците. При повече желаещи деца, ще бъдат организирани и следващи смени. Телефон за записване: 0884 524 610

Източник: kmeta.bg

За Ангел Карадаков

Виж още

Семинар за дигитализацията на църковното историческо наследство

На 20 май 2024 г. от 13.00 ч. в зала 8 на Богословския факултет ще ...