Начало / Новини / Включете се в инициатива за укрепване на вярата по време на пандемията с коронавирус

Включете се в инициатива за укрепване на вярата по време на пандемията с коронавирус

Скъпи читатели, в тези дни на нашето пътуване през пустинята на Великия пост, нашите приятели от Енориите, се обръщат към всички нас за една нова инициатива. „Започваме нов проект, който ще наречем: НАШИЯТ БОГ Е БОГ, КОЙТО СПАСЯВА. Искаме да съберем в него молитви, думи на свети отци, на светии и свидетелства за Божия помощ в Православната ни Църква“, казват инициаторите.

„Вярата и надеждата в усилното време, в което се намираме ще ни помогнат, както във всички епохи на Църквата. Вярваме в това!

Какъв е нашият регламент:

Нека всеки, който желае ни изпрати една молитва, една светоотеческа мисъл, или думи на съвременен светец и едно православно свидетелство за спасителната сила на нашата вяра. Ако не разполагате с всички четири от тези неща, изпратете едно-единствено. Напишете си името. Ще споделим споделеното! 

Имаме и още едно условие: Ако изпращате молитва, преди да я споделите с вас, я произнесете вкъщи сами. С нами Бог! Нашият Спасител Господ Иисус Христос да ни помага и да ни сподоби с милостта да посрещнем Празника на празниците Възкресение Христово по най-добрия начин!“

Как да се включите? – Пишете на email е enoriite@gmail.com.

Да се молим един за друг! Нашият Бог е Бог, Който спасява! Амин.

За Ангел Карадаков

Виж още

Приключва ремонтът на пътя до Ресиловския манастир „Покров Богородичен“

Приключва ремонтът на 1,5-километровия път до девическия манастир „Покров Богородичен“ над кюстендилското с.Ресилово, казаха от ...