Начало / Новини / Издават втори по-голям тираж на календара със св. Ефрем Нови за 2020-а година

Издават втори по-голям тираж на календара със св. Ефрем Нови за 2020-а година

Поради големия интерес, излезе втори тираж на  календара  за 2020-а година с образа на св. Ефрем Нови Чудотворец.

Вторият тираж ще наброява 1000 броя, поради бързото изчерпване на първия. В него са включени месеците от годината, църковните празници, добавени са и имената на всички празнуващи именници през тази година.  Освен православните празници и най-важното – молитвата към св. вмчк. и чудотворец Ефрем Нови, която цяла година ще осенява домовете ни!

Като чело на календара е изобразен св. Ефрем Нови, който стана особено популярен у нас след като за първи път на български език излязоха две книги за неговите чудеса и дивен живот.

Икона с неговите мощи пък стори десетки чудеса из градовете на страната.

Календарът е и допълнителната съвместна дейност между автора на книгите за свети Ефрем Нови журналиста Ангел Бончев и сайта Добротолюбие по прославлението на светецът светкавица, както е популярен дивния Божий угодник.

Поръчки се приемат на 0898802638 и на angel_bonchev@tvevropa.com

Допълнителна информация за книгата „Свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови“ тук. Допълнителна информация за детската книга „Светецът светкавица“ тук.

За Ангел Карадаков

Виж още

И тази година Доростолският митрополит Яков ще служи в скалните манастири в местността Канагьол

И тази година Негово Високопреосвещенство Доростолският митрополит Яков ще възглави празничната света Литургия за празника ...