Начало / Uncategorized / Да проявим милосърдие и да помогнем на Стоян Рабаджийски

Да проявим милосърдие и да помогнем на Стоян Рабаджийски

Уважаеми читатели, отдавна в „Добротолюбие“ сме споделяли за състоянието и съдбата на Стоян Рабаджийски от с. Елешница. Той страда от рак на белите дробове, пенсионер е и месечният му доход възлиза на не повече от 250 лв. 

За лечението на Стоян са изписани лекарства общата стойност, възлизаща на повече от 900 лв. месечно. Поради ниския си доход той не може да закупува необходимите животоспасяващи лекарства и моли всеки от вас за помощ. Лекарствата са животоподдържащи и трябва да се взимат всеки месец.

Миналият месец, след консултация с лекари от Александровска болница Стоян Рабаджийски е уведомен, че ако не проведе необходимото му лечение в чужбина, му остава една година живот.

Към днешна дата за лекарства той има единствено и само 20 лв., дарение направено след публикацията в сайта ни. Според лекарите Стоян мое да се излекува ако се подложи на животоспасяваща операция в Белград, който е на стойност 50 000 лв.

Ако желаете, може да помогнете на Стоян Рабаджийски да закупи необходимите му лекарства или а замине на лечение в Белград на следната банкова сметка:

IBAN: BG74BPBI79304030143702

BIC: BPBIBGSF

На името на Стоян Рабаджийски

За Николина Александрова

Виж още

Над 10 000 лв. се събраха от благотворителния концерт за възстановяване на храм в Слатина

Над 10 000 лв. бяха събрани снощи на благотворителния концерт на стадион Академик в район ...