Начало / Новини / Традиционно в края на декември митрополит Серафим ще се срещне със студенти от Неврокопска епархия

Традиционно в края на декември митрополит Серафим ще се срещне със студенти от Неврокопска епархия

И тази година в края на декември се очаква Неврокопският митрополит Серафим да се срещне със студенти от Неврокопска епархия. Срещата е предвидена за 28 декември и ще се проведе в сградата на митрополията в Гоце Делчев. 

Вече традиционно митрополитът се среща със студенти от епархията, с които обсъжда както проблемите, пред които са изправени младите хора, така и техните бъдещи планове за кариерно развитие в сферата, в която се учат. По време на срещите се обръща особено внимание и на вярата, надеждата и любовта, като добродетели, които всеки един млад човек трябва да притежава и да успее да предаде и на своите деца и поколение.

Неврокопският митрополит извършва подобни срещи не само със студенти, но и с ученици от Софийската семинария, както и с ученици от различни училища от Гоце Делчев, Сандански, Благоевград и други градове на Неврокопска епархия. 

За Ангел Карадаков

Виж още

Митрополит Антоний ще посети църковната ни община в Хамбург, Германия през март

Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний ще посети Българската православна църковна община в Хамбург, ...