Начало / Uncategorized / Излезе 1-ви брой на обновеното електронно списание „Светодавец“

Излезе 1-ви брой на обновеното електронно списание „Светодавец“

Уважаеми читатели, в навечерието на празника Кръстовден и в началото на новата учебна година, ви представяме първия брой на обновеното електронно православно списание „Светодавец“.

Списанието е познато на читателите на сайта Добротолюбие, тъй като през 2015 г. започнахме списването му. Тогава то бе ежемесечно и в него читателите намираха интересни и любопитни текстове от живота на Православната църква, както и от сферата на православното богословие. 

Новият обновен брой на списанието също ще ви запознае с благочестиви и полезни инициативи, каквито са летните православни лагери. В списанието ще обърнете внимание на различните проблематики около въвеждането на предмета „Религия“ в българското училище.

В новия брой ще се запознаете и с инициатива на екипа на списанието, която ще подпомогне не само учителите по предмета „Религия“, но и преподавателите по литература. „Светодавец“ ще излиза на всеки три месеца. 

Списанието може да прочетете тук.

Списанието може да прочетете в на pdf – тук.

За Ангел Карадаков

Виж още

Отслужени бяха молебен и водосвет по повод 24 май в София

Негово Високопреосвещенство Врачанският митрополит Григорий, Наместник-предсетадел на Св. Синод отслужи тържествен молебен по повод 24 ...