Начало / Новини / Среща на учителите по религия и християнски ценности във Варна

Среща на учителите по религия и християнски ценности във Варна

В Духовно-просветният център „Св. Архангел Михаил” се организира среща на преподавателите в школите „Православни християнски ценности и традиции” към ЦПРЛ – ОДК Варна, учители по СИП – Религия във варненските училища и учителите в неделните училища към храмовете във Варна.

Целта на срещата е учителите да разкажат за своя опит, за постиженията и проблемите в работата си, да споделят добрите практики и методики, които прилагат, и да обсъдят възможни решения на възникналите въпроси в процеса на обучението.

Координационната среща в края на учебната година ще даде възможност да се предложат и набележат насоки, в които учителите има нужда от подкрепа – семинари и обучителни курсове по проблеми, свързани с теорията и практиката на преподаването, за да могат до децата да достигнат евангелските истини и християнските ценности и култура.

Срещата се осъществява с благословението на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и ще се проведе на 26.06.2019 г. (сряда) от 10.00 часа в голямата зала на Духовно просветен център „Св. Архангел Михаил” гр. Варна, ул. „27 юли” № 9.

Източник: arhangel.bg

За Ангел Карадаков

Виж още

Премиера на „Да бъдем тук. Беседи по радио „Свобода“ от отец Александър Шмеман на Пролетния панаир на книгата 2024

На 26 май (неделя) от 17:00 ч. в Литературния кът на Пролетния панаир на книгата ...