Начало / Новини / Награда за книгите за св. Лука Кримски и св. Ефрем Нови

Награда за книгите за св. Лука Кримски и св. Ефрем Нови

Годишната награда на Вип Комуникейшън в категорията журналист- писател бе връчена на автора на детските книги „Св. Лука Доктора“ и „Светецът светкавица“, както и за възрастни „Свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови“ на автора Ангел Бончев.

За 13-а поредна година компанията оценява приноса на журналистите в различните сфери. Събитието събра на едно място над 100 Вип гости. Наградите бяха в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство. Събитието се проведе в навечерието на най-българския празник – 24 май. Основната цел на церемонията е да подпомогне стремежите на медиите да създават позитивни новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната, както и в духовно отношение. Да популяризират успехите на българския бизнес, медицина, туризъм, както и на българските таланти и благотворителните инициативи.

„Наградата се връчва на Ангел Бончев за изключителния му принос в образоването на децата в православните ценности чрез книгите му за свети Лука Кримски и свети Ефрем Нови, който чрез живота на светиите дава добрия пример за подражание у подрастващите“, обяви преди връчване на наградата президентът на Вип Комуникейшън Патриция Кирилова.

За първи път се връчва награда за православна тематика. Голяма част от присъстващите изразиха мнение, че за православието трябва да се говори повече и да се популяризират повече и повече светии, което според тях ще вразуми народа.

Добротолюбие е медиен партньор за популяризиране на светиите Лука Кримски и Ефрем Нови, чрез книгите на журналиста Ангел Бончев. Книгите „Свети Лука Доктора“, „Светецът светкавица“ и „Свети вликомъченик и чудотворец Ефрем Нови“ може да поръчате на телефон 0898802638.

За Ангел Карадаков

Виж още

Митрополит Антоний ще посети църковната ни община в Хамбург, Германия през март

Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний ще посети Българската православна църковна община в Хамбург, ...