Начало / Нови книги на пазара / Нов допълнен тираж на книгата „Св. вмчк. и чудотворец Ефрем Нови“

Нов допълнен тираж на книгата „Св. вмчк. и чудотворец Ефрем Нови“

След бързото изчерпване на първия тираж на книгата  „Свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови“, бе отпечатан нов  пет хиляден тираж.  За по-малко от половин година хиляди души се докоснаха до житието и чудесата на големия чудотворец Ефрем чрез книгата за него.

Автор e журналистът Ангел Бончев, който има благословението за издаването на книгата от манастира „Благовещение на Пресвета Богородица“ в Неа Макри, Гърция, където е живял и пострадал мъченически Ефрем Нови. Книгата „Свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови“ съдържа житие, акатист, молебни канони, кондаци, тропари, молитви и множество чудеса, които са се случили по молитви на светията.

„Новият тираж е допълнен с чудеса от България, които са разказани лично пред мен. Докосвайки се до преживяванията на хората, които са почувствали благодатта на изцелението със застъпничеството на свети Ефрем са разтърсващи. Всеки ден, наистина всеки ден, получавам по телефона обаждания на българи, които споделят за бързото застъпничество на свети Ефрем Нови. В книгата някои от нашите сънародници можем да видим и със снимки, които доказват състоянието им преди и след помощта на свети Ефрем“, споделя пред  ДОБРОТОЛЮБИЕ авторът на книгата Ангел Бончев.

В Гърция и Румъния той е известен като светецът светкавица, заради бързите му чудеса, някои от които случващи се дори по време на молитвата. Детската книга за него се казва именно „Светецът светкавица“.

Книгите „Свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови“ и „Светецът светкавица“ може да поръчате на тел. 0898802638 или на  angel_bonchev@tvevropa.com

За Ангел Карадаков

Виж още

Храм „Свети пророк Илия“ в петричкото село Беласица отбелязва своя храмов празник

Храм „Свети пророк Илия“ в петричкото село Беласица отбелязва своя храмов празник. Църквата е една от ...