Начало / Новини / „Добротолюбие“ стана на 6 години!

„Добротолюбие“ стана на 6 години!

Скъпи приятели, днес медията ни става на 6 години. През 2012 година започнахме нашия проект и в продължение на почти вече десетилетие се стараем да носим добри, ползотворни и духовни новини и публикации. 

През всичките тези години се постарахме да вдъхнем доброто у сърцата на мнозина. Надяваме се да сме успели, поне малко. През изминалите години отбелязахме не веднъж, че нашият труд е доброволен. Но за всеки един от екипа на „Добротолюбие“ този труд не е доброволен, той има висока отплата – удовлетворението да правиш доброто достъпно и вълнуващо. 

Няма как да не благодарим и на тези, които се включиха в нашия проект и споделяха нашия ентусиазъм и на тези, които останаха верни на идеята, че доброто трябва да бъде обичано. Благодарим ви, че сте част от проекта „Добротолюбие“, че сте част от нашите хиляди читатели и че сте до нас, независимо от всичко! Вашата подкрепа ни дава надеждата, че да обичаш Доброто и да го следваш, означава да си готов да положиш дори душата си за своите приятели! 

Благодарим ви!

Екипът на „Добротолюбие“

За Ангел Карадаков

Виж още

Българската царица Теодора Търновска беше канонизирана за светица от Румънската православна църква с името Св. Теофана Басараб

Българската царица Теодора Търновска беше канонизирана за светица от Румънската православна църква с името Св. ...