Начало / Новини / „Добротолюбие“ стана на 6 години!

„Добротолюбие“ стана на 6 години!

Скъпи приятели, днес медията ни става на 6 години. През 2012 година започнахме нашия проект и в продължение на почти вече десетилетие се стараем да носим добри, ползотворни и духовни новини и публикации. 

През всичките тези години се постарахме да вдъхнем доброто у сърцата на мнозина. Надяваме се да сме успели, поне малко. През изминалите години отбелязахме не веднъж, че нашият труд е доброволен. Но за всеки един от екипа на „Добротолюбие“ този труд не е доброволен, той има висока отплата – удовлетворението да правиш доброто достъпно и вълнуващо. 

Няма как да не благодарим и на тези, които се включиха в нашия проект и споделяха нашия ентусиазъм и на тези, които останаха верни на идеята, че доброто трябва да бъде обичано. Благодарим ви, че сте част от проекта „Добротолюбие“, че сте част от нашите хиляди читатели и че сте до нас, независимо от всичко! Вашата подкрепа ни дава надеждата, че да обичаш Доброто и да го следваш, означава да си готов да положиш дори душата си за своите приятели! 

Благодарим ви!

Екипът на „Добротолюбие“

За Ангел Карадаков

Виж още

Митрополит Антоний ще посети църковната ни община в Хамбург, Германия през март

Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний ще посети Българската православна църковна община в Хамбург, ...