Начало / Новини / Поздравителен адрес от Православния информационен център на Неврокопска митрополия по повод рождения ден на сайта „Добротолюбие“

Поздравителен адрес от Православния информационен център на Неврокопска митрополия по повод рождения ден на сайта „Добротолюбие“

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми колеги, Поздравяваме Ви с пет годишнината на сайта „Добротолюбие” и Ви пожелаваме крепко здраве, търпение и любов в подготовката на материалите и списването на сайта.

За изминалите пет години, православният сайт „Добротолюбие” се доказа като медия, от която всеки може да научи актуалните новини от православния свят, да се срещне с интересни православни личности и да прочете душеполезни статии и интервюта.

Поздравяваме Ви за предаването „Православието днес” и православното радио „Добротолюбие FM”, които са единствени по рода си в настоящия момент в България и дават възможност на натоварения и ангажиран съвременен човек да се информира за православните инициативи и събития случващи се около нас. Специално Ви благодарим за партньорството Ви в популяризирането на младежкия вестник „Кандилце” на православния журналистически клуб към центъра на Неврокопска света митрополия, а също така и за винаги жадния интерес и подкрепата на дейностите в Неврокопска епархия.

Особено ценни са креативността и стремежа Ви към доброто и позитивността в словото, както Спасителя Христос ни завеща „… бъдете мъдри като змии и незлобиви като гълъби.”( Мат.10:16). В днешното съвремие, когато интригите, завистта и злобата царуват в човешките отношения и не са чужди и на нас православните хора, Вие ни учите да бъдем чисти и да радеем за Православието. От сърце Ви желаем още дълги години, все така безкористно да работите на Божията нива, да сеете семената на Божието слово и да преуспявате в Доброто. На могая и благая лета!

Екип на Православен информационен център на Неврокопска света Митрополия

За Ангел Карадаков

Виж още

Ловчанска митрополия издаде нова книга – „Благодатни дарове и благодатни хора“

С благословението на Ловчанския митрополит Гавриил на българския книжен пазар излезе новата книга на Ловчанска ...