Начало / Uncategorized / Излезе от печат седми брой на вестник „Кандилце“

Излезе от печат седми брой на вестник „Кандилце“

Уводната статия на седмия брой на вестник Кандилце е посветена на празника Благовещение и ни предлага информация за Акатиста на Пресвета Богородица през Великия пост.

В този брой може да прочетете още за дейността на Православния център на Неврокопска св. Митрополия и сдружение “Гласовете Ви чувам” към Общинския съвет по наркотични вещества Благоевград, които  организират благотворителен базар в помощ на доброволческата кухня за бедни към църквата “Св. Николай” в кв. “Грамада”, Благоевград. Базарът е под надслов “От сръчните ръце на мама”

В този брой има и интервю с Христина Маркова, с певицата Мая Нешкова, Акатист пред иконата “Неизпиваема чаша”, а също и обширна статия за изложбата на икони по случай 8 годишнината от откриването на Православния информационен център на Неврокопска света митрополия.

Материалите за православният вестник „Кандилце” събират децата от едноименния журналистическия клуб към Православен информационен център на Неврокопска света митрополия с ръководител г-жа Антоанета Гулева.

Вестник „Кандилце” се разпространява безплатно и може да се намери в благоевградските храмове и параклиси, а втори брой и в гр. Гоце Делчев.

 „Кандилце“ – бр.7

За Николина Александрова

Виж още

Започва дарителска кампания за храма в село Голема Раковица

Недалеч от София, в полите на Средна гора, на хълма срещу увековечената в разказа на ...