Начало / Uncategorized / Вярващите в Бог: „Подкрепяме семействата, състоящи се от брак между мъж и жена!“

Вярващите в Бог: „Подкрепяме семействата, състоящи се от брак между мъж и жена!“

Въпросът за традиционното семейство и хомосексуалните връзки излиза на дневен ред не само в Кипър, в края на миналия месец в град Оръдя, Румъния се събраха повече от 10 000 души, в защита на това, което Бог ни казва още от началото на човечеството: бракът е между мъж и жена.

Коалицията, защитаваща семействата е подкрепена от всички християнски деноминации в Румъния. Тя покани румънците на публична среща на „Пияца Унирии“ (Площадът на обединението) в гр. Оръдя, заради искането за промяна на чл. 48 от румънската конституция, отнасящ се до семейството и гласящ следното: „Семейството се основава на свободния избор между мъж и жена и на тяхното равенство, право и морално задължение при  отглеждане и възпитание на деца.“

От провелите се дебати между участниците на всички християнски вероизповедания, взехме под внимание няколко идеи, които ги намираме и в Библията, и които идеи напълно затвърждават позицията на християните в Румъния. Содом и Гомор са били унищожени заради греха на хомосексуализма. Ханаанските народи са били осъдени и изтребени заради същия грях. А те дори не са искали тези форми на съжителство.

Някога, когато се е съобщавало, че семейство Иванови идва на визита, всеки е знаел, че става дума за мъж и жена. Днес, на тази планета, покварена от грехове, не се знае точно какво значи семейство.

Хората дойдоха на митинг от страх да не бъдат Божии противници, дойдоха с честното съзнание да подкрепят традиционното семейство, чрез което винаги този румънски народ е преуспявал. Господ Иисус Христос казва: „Който не е с Мене, той е против Мене“

Когато бедите бяха върху други страни, бяхме обединени и ги подкрепяхме в молитва. Сега Румъния има нужда от Бог повече от всеки друг. На крачка сме от решение, което може да се отрази на живота на милиони румнци. Приемането на гей браковете, толерирано от духа на толерантността може да принесе само горчивина, която ще усетим в близкото бъдеще, когато няма да имаме избор.

В този смисъл Франция е пример. Стотици хиляди излязоха на улицата, за да възстановят господството на семейството, да бъде отменен този закон, който противоречи на Божиите. Уви, прекалено късно. В някои страни, в които вече се легализира хомосексуалността искат вече и легализирането на полигамни връзки, кръвосмешение, зоофилия и други неразумни, които не биха направили нищо друго, освен да съсипят човешкия вид.

Ако ние легализираме тези грехове и над нас ще се изсипе Божия гняв. Да се обединим в молитва – Бог чува всичко.  Молете се безспирно! Върнете се към Бог, за да благослови Той тази страна! Бог да благослови Румъния!

Автор: Дана Добре

Превод: Явор Иванов

afirmativ.com

За Николина Александрова

Виж още

В памет на Българския патриарх Неофит – брой на списание „Светодавец“

Уважаеми читатели, представяме ви новия брой на списание „Светодавец“, посветен на Българския патриарх Неофит. Говорим ...