Начало / Uncategorized / Христос Янку: В Европа се прави опит за изтласкване на онези, които имат различно мнение

Христос Янку: В Европа се прави опит за изтласкване на онези, които имат различно мнение

dsc_7261„В Европа много интензивно се насърчава антирасисткото законодателство. Това е опит за изтласкване на онези, които имат различно мнение“, каза директорът на Кипърския изследователски център Христос Янку.

Той прочете своя доклад на тема: „Какво хомосексуализмът иска от нашето общество“ на IX среща за проучване на религиите и гибелните култове в Благоевград. 

Той подчерта още, че малцинството в лицето на хомосексуалната общност не само се приравнява на мнозинството в лицето на хетеросексуалнотие, но и вече се налага над него. Той даде пример с провелото се музикално шоу Евровизия, на което победител бе атрактивният изпълнител Кончита Вурст. „През 2014-та на Евровизия победител бе мъж-жена с брада. Кончита се казваше. Той бе много добре представен не толкова заради песента, колкото заради визията му. Детето ми ме попита какво е това – мъж или жена, но аз не можах да му отговоря“, каза Янку.

„Хомосексуално движение, това е група хора имащи обща цел и придобиващи общи ползи. Основен двигател в движението е политиката“, смята Янку. „Основната доктрина на тяхното движение, е че полът не е дар, а се избира. Юнг и Фройд пък смятат хомосексуализма, в областта на психиатрията, като медикална и психиатрична болест“, каза в доклада си още Христос Янку.

За Ангел Карадаков

Виж още

Митрополит Антоний ще посети църковната ни община в Хамбург, Германия през март

Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний ще посети Българската православна църковна община в Хамбург, ...