Начало / Uncategorized / Христос Янку: В Европа се прави опит за изтласкване на онези, които имат различно мнение

Христос Янку: В Европа се прави опит за изтласкване на онези, които имат различно мнение

dsc_7261„В Европа много интензивно се насърчава антирасисткото законодателство. Това е опит за изтласкване на онези, които имат различно мнение“, каза директорът на Кипърския изследователски център Христос Янку.

Той прочете своя доклад на тема: „Какво хомосексуализмът иска от нашето общество“ на IX среща за проучване на религиите и гибелните култове в Благоевград. 

Той подчерта още, че малцинството в лицето на хомосексуалната общност не само се приравнява на мнозинството в лицето на хетеросексуалнотие, но и вече се налага над него. Той даде пример с провелото се музикално шоу Евровизия, на което победител бе атрактивният изпълнител Кончита Вурст. „През 2014-та на Евровизия победител бе мъж-жена с брада. Кончита се казваше. Той бе много добре представен не толкова заради песента, колкото заради визията му. Детето ми ме попита какво е това – мъж или жена, но аз не можах да му отговоря“, каза Янку.

„Хомосексуално движение, това е група хора имащи обща цел и придобиващи общи ползи. Основен двигател в движението е политиката“, смята Янку. „Основната доктрина на тяхното движение, е че полът не е дар, а се избира. Юнг и Фройд пък смятат хомосексуализма, в областта на психиатрията, като медикална и психиатрична болест“, каза в доклада си още Христос Янку.

За Ангел Карадаков

Виж още

One 2,500 Russian Communist Party supporters cries with a portrait of former Soviet leader Vladimir Lenin during a rally in the center of Moscow on April 4, 2009 to condemn the Russian government and its handling of the economic crisis, part of nationwide protests organized by the Communist Party. AFP PHOTO / OXANA ONIPKO

Може ли да има „християнски комунизъм“?

Руският президент Владимир Путин сравни комунизма с християнството, а мавзолеят на Владимир Ленин – с ...