Начало / Uncategorized / Св. Архангел Михаил изцери жена със сърдечни проблеми

Св. Архангел Михаил изцери жена със сърдечни проблеми

Казвам се Атанасия Захариу и живея в гр. Серес, Гърция. През ноември 2006 г. бях приета в болницата в Серес със сериозни сърдечни проблеми. 

Когато излязох от болницата, завеждащият отделението по Кардиология ми каза: „Сериозно е положението ти, трябва да отидеш в Солун и да си направиш коронарна ангиография„. В началото на декември тръгнахме от Серес с децата ми за Солун, за коронарната ангиография и за всичко останало, което се изискваше. Трябва да отбележа, че през лятото на  същата година ходих в манастира на Архангел Михаил на о. Тасос и си бях взела светена вода. Преди да тръгнем за Солун пих от водата и се помолих на Архангела да ми помогне. Като потеглихме с колата, ме налегна дрямка. И тогава видях на сън следното:

На мястото на сърцето, две ръце (само ръцете) да завиват с един инструмент като клещи нещо като винтове. И чух глас: „Завих ти винта и нямаш нищо!„. 

Събудих се и веднага разбрах, че гласът и ръцете бяха на Архангела. От онзи момент бях сигурна, че всичко ще бъде наред, но не казах нищо на децата си.

Действително коронарната агиография, която направих беше чиста и не се нуждаех от операция. Докторът недоумяваше и ме попита: „Какво си правила, че нямаш нищо?“ И аз му отговорих: „Имам просто вяра. Това е!“ Така дойдох да благодаря на Архангел Михаил за великото чудо, което ми направи.

Източник: „Там, където явиш благодатта си, Архангеле…“

За Ангел Карадаков

Виж още

Със заупокойна литургия и с панихида беше почетена паметта на българския екзарх Йосиф

Тази година се навършват 183 години от рождението и 109 години от кончината на приснопаметния ...