Начало / Uncategorized / Парад на антинормалността

Парад на антинормалността

Не било парад, а „прайд“ – от думичката за „гордост“; всъщност е типичен, стереотипен, като по учебник парад. Дразнещо шарена тълпа развява плакати, на които пише „Ние сме различни„, на шествие, което уж цели да покаже, че хомосексуалните не са различни.

Да ви имам сбърканата логика.

Ние сме тук, за да защитим достойнството си“ – за нормалните хора остава загадка какво достойно има в това да танцуваш гол на идиотска музика, качен върху нашарен и окичен с детски балони камион. Логиката продължава да е на ниво…

Който не подкрепя ЛГБТИ каузата, не е човек“ – дискриминация, а? Съжалявам, аз не подкрепям ЛГБТИ каузата, но се определям като човешко същество. Слава Богу далеч е моментът, когато тези хора ще решават кой е човек и кой не.

Впрочем цялата им реторика е изпълнена с агресия не само срещу всички несъгласни, а и – върха на наглостта – срещу тези, които не ходят на паради, понеже, aко нямало гей паради, ей сега щяла да дойде диктатурата. Значи искат отмяна на закони, натиск върху институциите, Църквата и обществото и „промяна на съзнанието на хората“, но иначе са противници на диктаторските методи.

Рухна и опорната точка, че това били нормално изглеждащи, с нищо неотличаващи се позитивни хора. Зад МОЧА (Монумент на окупационната червена армия – съкращение, използвано за означаване на Паметника на Съветската армия в центъра на София бел. р.) се наблюдаваха такива гнусотии между пияни или надрусани гейове, че не бих ги описал. Пред деца.

Пред МОЧА пък се разхождаха девойки с къси зелени коси, флешове навсякъде, където е възможно по грамадните им тела и празни, но злобни погледи. Това, съгласете се, е ментално заболяване. Една групичка от съвършено еднакви, 180 килограмови SJW-лесбийки беше особено плащеща. Доста по-плашеща дори от скинарите на контрашествието.

В крайна сметка постижението им е, че центърът на София беше блокиран, за да могат нагли, насилващи, егоистични или просто болни хора да се натанцуват свободно по булевардите и най-вече да се покажат на останалите.

Думата за това е „парадиране“.

Най-индоктринираните от тълпата държаха речи за нелепите си искания, някои си направиха политическа реклама, но множеството беше там, за да се покаже и дори да дразни. Заради това каузата им е напълно обречена завинаги.

Автор: Иван Радулов

Снимка: Иван Шишиев

За Ангел Карадаков

Виж още

В подкаста „Духовни полета“ тази седмица: Беседа за Живата вода и св. Паисий Хилендарски

Уважаеми читатели, представяме ви брой 27 на подкаста „Духовни полета“. В този брой говорим по ...