Начало / Новини / Официално „Добротолюбие“ е в тясно сътрудничество с гръцкия православен новинарски сайт „Ромфеа“

Официално „Добротолюбие“ е в тясно сътрудничество с гръцкия православен новинарски сайт „Ромфеа“


От днес официално „Добротолюбие“ е в сътрудничество с православната гръцка интернет медия „Ромфеа“.
Romfea.gr е сред най-популярните гръцки православни медии не само в страната, но и в чужбина. Освен с добре оформения си сайт, Ромфеа разполага и с 24-часов пресцентър, който се грижи непрекъснато да обновява потока от информация и да държи в течение читателите какво се случва по света.

Създател на сайта и на информационния пресцентър е г-н Емилиос Полигенис, който има дългогодишен опит в работата си с църковната медия. Освен че е работил за Гръцката архиепископия, той е писал и статии за неправителствената организация „Солидарност“, както и е водил предаване за църковни новини по радиото. Освен г-н Полигенис, за Ромфеа работят и пишат много сериозни и отличили се журналисти, занимаващи се от години с жанра на църковния репортаж.
Ромфеа има сътрудници още и в Русия, Турция, Йерусалим, Александрия, Америка и Кипър.
От днес „Добротолюбие“  има правото да публикува и обменя информация от всякакъв тип с Ромфеа, чрез което нашите читатели ще могат да обогатят познанията си за нашата съседка не само с разнообразните и интересни предавания, но и да се информират какво се случва в Гърция по отношение на православната вяра. Надяваме се това ново начало да ни помогне „Добротолюбие“ да се развива и да привлича все повече читателски интерес за слава Божия!
Очаквайте и специално интервю със създателя на Ромфеа.

За повече информация, може да посетите самия сайт – www.romfea.gr

За Ангел Карадаков

Виж още

Патриарх Неофит: На фона на изпитанията празникът Преображение е глътка свеж въздух

Негово Светейшество Българският патриарх Неофит отправи послание по повод празника Преображение Господне. Предлагаме пълния текст ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *