Начало / Новини / „Разни хора – разни детайли“ или за втората фотоизложба на богослова Иван Шишиев

„Разни хора – разни детайли“ или за втората фотоизложба на богослова Иван Шишиев

Преди повече от месец в галерия Арти Джамбуре на  бул.  „Цар Освободител” 25 богословът Иван шишиев откри своята първа изложба, в която бяха включени от неговата страница в социалната мрежа facebook, в която споделя своя поглед за света изразен в интересни и впечатляващи фотографии. Страницата му – „Етюд-и-те на София”, вече има повече от 8500 харесвания. Иван Шишиев е изпращал и свои снимки за два от броевете на списание „Светодавец“, както и едно интрвю, което може да видите тук
Втората си изложба е кръстил „Разни хора – Разни детайли“, като споделя, че „първоначалната концепция на изложбата бе да се покаже тайната на уличните музиканти“, но заради технически инцидент, при който са изтрити голяма част от снимките на музикантите Иван Шишиев изменя идеята си в нещо по-широко. Детайлите, които той показва са именно в негов стил стил – градски, уличен и разбира се с много душа. 

Изложбата вече може да се види в кино Вайлкова на ул. „Цар Иван Асен II“ №11 в София. Снимките ще бъдат изложени до 17 декември. 

За Ангел Карадаков

Виж още

Премиера на „Да бъдем тук. Беседи по радио „Свобода“ от отец Александър Шмеман на Пролетния панаир на книгата 2024

На 26 май (неделя) от 17:00 ч. в Литературния кът на Пролетния панаир на книгата ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *