Начало / Новини / Варненска митрополия изказа съболезнования по повод кончината на сина, на Президента Росен Плевнелиев

Варненска митрополия изказа съболезнования по повод кончината на сина, на Президента Росен Плевнелиев

Варненският и Великопреславски митрополит Йоан и ръководството на Варненската Св. Митрополия изказват своите искрени съболезнования към семейството на Президента на Република България, г-н Росен Плевнелиев. „Бог да упокои в селенията на праведните раба си Филип!“, се казва в съобщението на Варненска Св. Митрополия. 
Новината за кончината на 14-годишния Филип Плевнелиев бе съобщена по-рано днес от прессекретариата на държавния глава. В съобщението се посочва, че в този изключително труден момент семейството на президента моли бъде оставено на спокойствие в скръбта му.

По информация на агенция Фокус първородният син на президента Росен Плевнелиев – Филип, е починал от изключително рядко заболяване без никакви предварителни признаци и симптоми по време на растежа, което е довело до остро разслояване на аортата от излизането й от сърцето по цялото протежение на тялото. Това е предизвикало кръвоизлив в организма, причинил фаталния край за кратко време. 

Екипът на Блог Добротолюбие също изказва своите съболезнования към семейството на Президента на Република България, Росен Плевнелиев по повод кончината на първородния му син Филип.
Бог да го прости! Вечна и блажена да бъде паметта му!

За Ангел Карадаков

Виж още

Деца с арт инсталация в подкрепа на строежа на православен храм в столичния квартал Люлин

Стотици деца от столичния район Люлин излагат свои рисунки на специално монтирана 30-метрова ограда пред ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *