Начало / Новини / Зов за помощ

Зов за помощ

Валентин Станиславов Бонев е роден през 1976 г. в гр. Перник, там живее и сега. Семеен е и има дете на 8 г. Завършил е паралелния курс на Софийска Духовна Семинария „Св. Йоан Рилски” през 2014 г. и в момента е студент в Богословски факултет на Софийския Университет. Готви се да стане свещеник.
 За съжаление в началото на 2015 г. на Валентин му е поставена диагноза: „МЕТА КОЛИ ОТ НПО” (РАК от неизвестно първично огнище). От тогава до сега са му направени четири операции и множество изследвания за търсене на огнището в България, но към момента няма резултат. За съжаление възможностите за адекватно и ефективно лечение в най-добрите специализирани болници в България са изчерпани. Затова Валентин се е обърнал за помощ към болница „Джон Хопкинс” в Истанбул, от където са му дали предложение за пълни изследвания, диагностициране и евентуално последващо лечение, но сумата която е необходима за това е 5000 EURO и е непосилна за Валентин и неговото семейство.

Средства за Валентин се събират и в библиотеката на Богословски факултет на Софийския университет.
Призоваваме всички, които имат възможност, да подпомогнат Вальо и семейството му в тази нелека битка с коварното заболяване.
Дарителската сметка е в ОББ:
IBAN: BG58UBBS80021032036340 BIC: UBBS BGSF
или чрез системата на ePay: valboneti@abv.bg КИН: 6819544529

Нека към материалната помощ да прибавим и нашата молитвена подкрепа в тези критични за Валентин дни, за да го помилва всеблагият Бог!

За Ангел Карадаков

Виж още

Спомнихме си за прот. Радослав Яков

На 3 декември (събота) си спомнихме за прот. Радослав Яков. Панихида бе отслужена от протосингела ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *