Начало / Новини / Скръбна вест

Скръбна вест

Тази сутрин в тежка катастрофа около 07:15 часа е загинал семинаристът и богослов Григор Ангелов, родом от с. Първомай гр. Петрич, Неврокопска епархия. 
Григор е роден на 17 ноември 1991 г. Първоначалното си образование завършва в СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ в с. Първомай. В Софийската Духовна Семинария „Св. Йоан Рилски“ постъпва през есента на 2006 г. и я завършва през лятото на 2011 г. Всички негови съученици ще го запомнят като веселяк, чудесен приятел и добър човек. Помагаше, когато можеше и човек наистина можеше да разчита на него. 
Вярваше непоколебимо в Христа Бога и само на Него се уповаваше. Една от мечтите му беше да стане духовник в Неврокопска епархия. Вестта за смъртта му покруси всички, които са го познавали. 
Надяваме се на Бога, Който познава своите Си и не Ги оставя. Бог да го прости и помилва. Вечна и блажена да бъде паметта му.
Погребението ще бъде извършено утре, 23 септември от 16:00 часа, в гробищния парк на с. Първомай. 

Изказваме най-дълбоки съболезнования на неговото семейство, като се молим Господ Иисус Христос да им даде сили да понесат загубата по непрежалимия син и приятел .

За Ангел Карадаков

Виж още

Над 41 000 лв. събраха бургаски ученици за построяването на църква в Драганово

Над 41 000 лв. събраха ученици от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ за изграждане на православен храм в с. ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *