Начало / Новини / Неврокопска епархия с официална страница във facebook.

Неврокопска епархия с официална страница във facebook.

Неврокопска епархия вече има своя официална страница в социалната мрежа facebook. В официална страница се превърна създадената такава във връзка с избора за нов Неврокопски митрополит, а именно страницата – Неврокопска Епархия – за достоен Митрополит. Ето, какво бе публикувано днес, на стената на официалната страница на Неврокопска Епархия.
Тази Facebook страница е създадена във връзка с избора на нов Неврокопски митрополит.
След избора и въдворяването на новия Неврокопски митрополит Серафим с негово благословение на тази страница Неврокопска св. митрополия ще прави своите публикации.
Неврокопска св. митрополия и Неврокопският митрополит не носят отговорност за съдържанието и публикациите в другите фейсбук групи или страници, ползващи имена: Неврокопска епархия, Неврокопска св. митрополия и други подобни, свързани с епархията и митрополитите на епархията.

Копиране на авторски публикации, снимки и видеоматериали и възпроизвеждането им на други места може да се прави само след разрешение от Неврокопска св. митрополия и при коректно цитиране на авторството на статията/ публикацията/ снимката/видеоматериала
Всички желаещи да сътрудничат с идеи, публикации, фото, видео и аудио материал в подкрепа на дейностите в Неврокопска епархия могат да пишат на E-mail: nevrokop.eparhia@gmail.com като оставят име, фамилия и телефон за обратна връзка.

За Ангел Карадаков

Виж още

Днес е празникът на света великомъченица Марина

Девойката Марина била дъщеря на езически жрец в Антиохия Писидийска (ІІІ в.). Баща й я ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *