Начало / Новини / Митрополит Серафим гост във „Вяра и Общество“.

Митрополит Серафим гост във „Вяра и Общество“.

Тази събота (15 февруари) гост на предаването „Вяра и Общество“ ще бъде Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим, това обяви още в самото начало на предаването от 8-ми г-н Горан Благоев, който е водещ и автор на едноименното предаване, което пък се излъчва всяка събота от 17 часа в ефира на БНТ1.
Владиката е последният от поредицата гости, които предаването покани, а именно новите митрополити в Св. Синод. Пръв беше Варненският и Великопреславски митрополит Йоан, а втори Западно и Средноевропейският митрополит Антоний.
Въпросите, които искате да зададете на Митрополит Серафим може да заявите предварително, чрез страницата на предаването във фейсбук, а по време на самото излъчване може директно в ефир на телефони – 02/9 444 999 и 02/814 2551.
В същия ден се очаква митрополит Серафим да извърши панихида по повод три месеца от смъртта на приснопаметния митрополит Натанаил. Очаквайте подробности, които ще публикуваме своевременно.

За Ангел Карадаков

Виж още

Ремонтираха основно църква в Лом

Празнична света литургия отслужи Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Даниил в основно ремонтирания и обзаведен храм ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *